Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin sezon finalinde adeta yaprak dökümü yaşanmıştı. 4 oyuncunun birden veda ettiği diziden ayrılan isimlerden biri de Umut'u canlandıran Serkan Tınmaz olmuştu. 

Dizide Mavi Gri’nin sevilen şarkısı‘ Altüst Olmuşum’u etkileyici bir performansla yorumlayan başarılı oyuncu o sıralar gündeme oturmuştu. Serkan Tınmaz, hayranlarına beklenmedik bir müzikal sürpriz yaptı ve Mavi Gri’nin solisti Akif Alkan ile stüdyoya girdi. 

Ekran Resmi 2024 09 08 10.58.28

Söz ve müziği Ahmet Hatipoğlu’na ait ‘Yaban Çiçeğim’ şarkısında Akif Alkan ile düet yapan Tınmaz, kendine özgü tarzıyla büyük yankı uyandırdı. Sosyal medyada beğeni yağmuruna tutulan bu düet, Tınmaz’ın sadece oyunculukta değil, müzikte de yetenekli olduğunu gözler önüne serdi. Şarkının düzenlemesi Engincan Onar ve Ahmet Hatipoğlu tarafından yapılırken, Mix & Mastering’de Can Vs’nin imzası bulunuyor.

Serkantınmaz (2)

Ünlü isim diziden ayrıldığın yaptığı paylaşımla dikkat çekmiş ve 'Müthiş şeyler yaşadık ve hepsini beraber yaptık. Herkese teşekkürler, umutla...' notunu düşmüştü. 

S Bffaac19A367Fd86Ae059E8Fdb8E2Ea7B8785Bb5

r.

Muhabir: ÖZNUR DEMİRBEY