Kızılcık Şerbeti'nin yapımcısı Faruk Turgut, katıldığı progamda ikinci sezonunun sonunda projeden ayrılan Müjde Uzman'la ilgili konuşmuştu.

Müjde Uzman'ın sosyal medya üzerinden art arda paylaşımlar yapan ünlü isim tükenmişlik sendromu yaşadığı belirtmiş ve diziden bu nedenle ayrılmıştı. , bir süre önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda tükenmişlik yaşadığını belirtmişti.

Ekran Resmi 2024 09 10 16.45.22

'MEĞER ÖYLE DEĞİLMİŞ...'

Faruk Turgut, Uzman’ın ayrılığı hakkında konuştu ve: 'Çok ciddi sorunlar yaşadık. Uzman, bir video paylaşarak ‘Tükenmişlik sendromu yaşıyorum, sete gitmek istemiyorum.’ demişti. Ancak sonradan bu durumun gerçek olmadığını fark ettik. Şu anda başka bir diziyle anlaşmış, eylül veya ekim aylarında yeni projede yer alacak. Ayrıca Alev karakterinin dizide öleceğini de belirteyim.' dedi. 

20C2Dd2Ddfe66B6288Fab8Ee8B4Ba1C9

CEVAP VERDİ 

Bu açıklamaların ardından bir takipçi, Müjde Uzman’a 'Kırk yılın başı bir işte başarılı oldun, onu da yarım bıraktın. Muhteşem Yüzyıl’daki Meryem Uzerli gibisin, o da bir projeyi tamamlayamadı. 1-2 sezon daha sabretsen keşke.' yorumu yaptı. Bu yoruma tepki gösteren Müjde Uzman, 'Başarı ve kendimizi ifade etme biçimlerimiz kişisel farklılıklar gösterir. Bu iğrenç yorumlarınızı bir kenara bırakıp kendi hayatınıza odaklanın lütfen.' şeklinde yanıt verdi.

Muhabir: ÖZNUR DEMİRBEY