Show Tv’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti dün akşam yayınlanan sezon finaliyle bomba etkisi yarattı. Sezon finali yayınlanmadan haflar öncesinden 3'üncü sezona dahil olmayacak oyuncular belli olmuştu. Kadrosundan Yiğit Kirazcı, Serkan Tınmaz, Müjde Uzman ve Selin Türkmen dizinin 3'üncü sezonda olmayacaklar.

VEDA MESAJLARI GELDİ

Dizinin dün akşam yayınlanan sezon finalinden sonra ayrılık paylaşımları peş peşe geldi. Dizinin Alev'i Müjde Uzman ve Çimen'i Selin Türkmen sosyal medya hesaplarından veda  mesajlarını yayınladılar.

Ekran Görüntüsü 2024 06 08 124721

 Müjde Uzman "Alev .. Ben onu çok sevdim. Kalplere empati, yüzlere gülücük olsun istedim hep, umarım başarmışımdır. Herkese, her şeye çok teşekkürler; olması gereken her şey, olması gerektiği gibi oldu.. Benim için çok özeldi, yolculuk çok güzeldi. Tekrar görüşmek üzere, huzurlu, mutlu; olması gerektiği gibi günlerde." şeklinde paylaşım yaptı.

Sezon finaline saatler kala dizinin Çimen'i Selin Türkmen'den duygusal bir veda mesajı geldi. Türkmen Instagram hesabında paylaştığı hikayede "Vedalardan pek hoşlanmasam da bu yazıyı hem size hem kendime borç bildim" cümlesiyle duygularını dile getirdi.

Dizinin Çimen'i Selin Türkmen “Vedalardan pek hoşlanmasam da bu yazıyı hem size hem kendime borç bildim  Dolu dolu iki sezon geçirdik, sizinle güldük sizinle ağladık. Bu yolculukta bana hep destek olan yapımcımıza, yönetmenlerimize, senaristlerimize, ekip arkadaşlarımıza ve bizim yanımızda olup bizi bir saniye bile yalnız hissettirmeyen izleyicilerimize çok teşekkür ediyorum. Hoşça kal Kızılcık Şerbeti, hoşça kal Çimen.. Sizi çok seviyorum” ifadelerini kullandı.

Muhabir: MÜNEVVER BEYZA MORGİL