Geçen sezon ekran yolculuğuna başlayan ve büyük ilgi gören Kızıl Goncalar 30 Eylül'de yeni bölümü ile NOW TV ekranlarında olacak. 

Özcan Deniz, Mert Yazıcıoğlu ve Özgü Namal'ın başrollerinde oynadığı dizinin rakiplerinden daha geç bir tarihte başlaması takipçilerini üzmüştü. Dizinin yapımcısı Faruk Turgut gazeteci Özlem Gürses'e konuştu ve 'Senaryo bitse bile biz Cüneyd ve Levent sahnelerini ayrıca çalışıyoruz. Geç başlamasının nedeni yetiştiremeyecek olmamız...' dedi.

SEBEBİNİ AÇIKLADI

Senaryo stoğuyla çalışmak zorunda olduklarını belirten Turgut; 'Şu anda Necati'nin başında olduğu 6 tane arkadaş var. Bir sürü danışman var. Psikoloklardan avukatlara, özellikle ilahiyatçılara varan bir danışman kadromuz var. Onun dışında tretmanları kurgulayanlar, diyalog yazanlar... Ve bunların tüm sonucu Necati'de toplanıyor. Necati'nin süzgecinden geçip senaryoya dönüşüyor... Biz Kızıl Goncalar'ın senaryosunu 19 Mayıs'ta verdik. Çünkü senaryoyu yetiştiremeyecektik. Şu anda geç başlamasının nedeni de bu. Senaryo stoğu yapmak zorundayız. Stok yapacağız ki ancak yılbaşına kadar ki herhangi bir olumsuzluk yaşamadan rahat rahat gidebilelim.' dedi. 

Kaynak: DEMET SAROVA