Memphis'de sevgilisi tarafından saldırıya uğrayan kadın, inanılmaz şekilde hayatta kaldı. Carlos Thomas adındaki adamın kendisini yaraladığını söyledi. Olay yerine varıldığında kadının boğazından ve sırtından kanlar akıyordu.

Ambulansla hastaneye götürüldü. Adı açıklanmayan talihsiz kadın, daha önce defalarca Thomas'tan ayrılmak istediğini söyledi. Ancak son tartışmada, cani çok sinirlendi. Makasla kadının boğazını keserken sonra da saldırı aletini onun sırtına sapladı. Bu esnada kadın iki kez bilincini kaybetti.

YARALARIYLA BAŞINDA BEKLEDİ!

İşin daha trajik yanı ise sonradan ortaya çıktı. Carlos Thomas, kadının yaraladıktan sonra telefon açmasına ve evden çıkmasına izin vermedi. Bu esnada kan kaybı devam ediyordu. Talihsiz kadın, geç saatlerde komşusunun evine güçlükle ulaştı. Komşu, adamın evden kaçtığını görürken hemen polisi aradı.

Polis raporunda, kurbanın vücudunun her yerinde morarmalar, boğazında yırtılma ve sırtında kesici alet yarası olduğu belirtildi. Tutuklanan cani sevgilinin çok uzun süre parmaklıklar arkasında kalması bekleniyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ