Şu sıralar Kanal D'nin sevilen dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu'nda 'Fecir' karakteri ile ekranda olan Burak Yörük önceki gece kameralara takıldı. Gazetecilerle konuşan oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'u taklit ettiği yönündeki eleştirelere de yanıt verdi.

664859F47A69E2914068Ef25

"OBJEKTİF OLUNMASINI RİCA EDİYORUM"

Karakteriyle ilgili "Ben kötü bir adamı canlandırıyorum. Bu nedenle eleştiri almam normal sanırım. Kendi değerimi anladım. O kadar lanet bir herifi canlandırıyorum ki ben çok iyi bir insanmışım diye farkettim." diyen Yörük; "Kıvanç Tatlıtuğ'a benzetildim, benzetilmek de ayıp değil güzel. Çok yakışıklı bir adama benzetilmek beni üzmez. Emek veriyorum ve objektif olunmasını rica ediyorum. Yoksa gerçekte böyle bir kişilik değilim. İkimiz de sarışın uzun boylu olmasaydık benzetilmezdim." diyerek güldü.

65Df346Bfd0Ff4642C36Ff1D

O SAHNE TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, 'Taş, Kağıt, Makas’ dizisi geçen ay yayınlanan bir bölümüyle eleştirilerin hedefi olmuştu. Dizide, Burak Yörük'ün canlandırdığı Fecir Emirkıran karakterinin eğlenmek için çağırdığı dört kadından, son model bir araba verme karşılığında havlamalarını istemesi RTÜK'ü harekete geçirmişti. 

Muhabir: SERKAN BAYAR