Yer aldığı her projede başarısıyla adından söz ettiren Kıvanç Tatlıtuğ, özel hayatıyla da sık sık adından söz ettiren isimler arasında yer alıyor. Dövme yaptırmayı seven ve vücudunu dövme ile kaplatmayı planlayan Tatlıtuğ, en son paylaşımıyla dikkat çekti. 

Ekran Resmi 2024 06 21 16.10.43

Yönetmen Umut Evirgen'in çektiği bir karesini soysal medya hesabından paylaşan oyuncunun kollarındaki dövmeleri gözden kaçmadı. Siyah beyaz fotoğrafın altına çok sayıda yorum yapılırken, gönderi kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu. Oyuncuya "Tanrım bize acı çünkü Kıvanç acımıyor.", "Başak Dizer manzaralı bir evde yaşıyor gerçekten..." gibi yorumlar yapıldı. 

OĞLUNUN ELİNİ DÖVME YAPTIRMIŞTI

Daha önce oğlunun elini dövme olarak yaptıran Tatlıtuğ, daha sonra Kurt Efe'nin ve eşi Başak Dizer'in doğum tarihlerini vücuduna yazdırmıştı.

Deniz aşığı olduğu bilinen koluna sualtı canlılarıyla ilgili motifler yaptıran ünlü isim geçen aylarda dövmelerine yenisini eklemişti.

I M G 7382

Kıvanç Tatlıtuğ, dövme sanatçısı Jafar Naderali'ye dövme yaptığı anları sosyal medya hesabından paylaşıp; "Şans getirsin kardeşim. İstese yine yaparım." notunu düşmüştü.

Kaynak: DEMET SAROVA