ABD Virginia'da kitapların bırakıldığı bir bağış kutusundan 1.2 metrelik yılan çıkarıldı. Sürüngen, bir kutu kitap arasında dolanırken bulundu. Hayvan Kontrolü'nden Yüzbaşı JA Bice, çağrıya yanıt verdi ve yılanı sorunsuzca oradan aldı. Hayvanın oraya nasıl girdiği belirsizliğini koruyor. Stafford İlçesi Şerif Ofisi de olay hakkında Instagram hesabında bir paylaşım yaparak sorunun çözüldüğünü belirtti. Artan sıcaklıklar sebebiyle hayvanın buraya girmiş olabileceği düşünülüyor.

Hollanda takımından ve taraftarından dostluk mesajı: 'Bozkurt' işaretiyle Ankara havası oynadılar! Hollanda takımından ve taraftarından dostluk mesajı: 'Bozkurt' işaretiyle Ankara havası oynadılar!

<p>Getty</p> Stock photo of book donations

ÇATAL DİLİNİ KULLANDI!

Polis departmanı açıklamasını, "Yüzbaşı Bice, ikna yeteneğini ve biraz da çatal dilini kullanarak yılanı oradan alarak tekrar doğaya salmayı başardı! Olay sırasında kimseye zarar gelmedi!" sözleriyle sonlandırdı. Haziran başlarında, video oyun kumandası bekleyen bir çiftin kargo teslimatında da canlı bir yılan bulunmuştu. Mart ayında da bir kadın, yatak çarşaflarını değiştirirken 1.8 metre uzunluğunda yılan keşfetti.

Muhabir: SERKAN BAYAR