YouTube'da yayınlanan "Kısmetse Olur Aşkın Gücü" yarışmasının iddialı isimlerinden Eslem Sena Nur, dün akşam gittiği mekanda üç kadın tarafından saldırıya uğradı. Kanlar içinde kalan fenomen, yaşadığı dehşet anlarını Instagram hesabından paylaştığı videoda anlattı.

Saldırı Anı ve Yaşananlar

Eslem Sena Nur, kız arkadaşıyla birlikte mekanda vakit geçirdiklerini ve eve dönmek için taksi çağırdıklarını belirtti. Taksi beklerken lavaboya gittiğini söyleyen Nur, "Benim arkamdan da 3 tane kız girdi. Kumpas olduğunu düşünüyorum. Lavaboda üstüm müsait değilken kapıyı iteklemeye çalıştılar. Çıktığımda da benimle münakaşaya girdiler. Nedense... Dayak yiyeceğimizi anladım çünkü bir tane kızın elinde çakı vardı. Orada bana saldırmaya kalktılar ben kaçmaya çalıştım." ifadelerini kullandı.

Nur, saldırının devamında iki kadının kendisini yere yatırarak dövdüğünü ve kafasına çakı soktuklarını söyledi. "Beni orada biraz patakladılar. 2 tane kız beni yatırıp mahvettiler. Kafama da çakı soktular. Daha sonra beni merdivenden attılar. Kafamda 12 dikiş var." şeklinde konuştu. Şu anda karakolda olduğunu ve arkadaşının ifadesinin alındığını belirten Nur, "Her şerde bir hayır vardır diyelim. Ne gerek vardı bunlara?" sözleriyle yaşadıklarını özetledi.

Eslem Sena Nur'un saldırı sonrası sağlık durumu ciddiyetini korurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.




Sosyal medyada hızla yayılan bu olay, takipçileri ve hayranları tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı. Nur'un açıklamaları, saldırının planlı bir şekilde gerçekleştirildiği şüphesini artırıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ