YouTube'da yeniden yayınlanan "Kısmetse Olur: Aşkın Gücü" yarışmasının sevilen yarışmacılarından Yaren Dağ, Gökhan Çınar'ın sunduğu Katarsis programına konuk oldu. Yaren Dağ, "Parasız erkeği sadece annesi sever, demiştim. Pişmanım. İçimden farklı bir şey çıktı" şeklinde konuştu.

Program sırasında "İyi ki girdin mi o yarışmaya?" sorusuna ise Dağ, "Demem, girmesem de olurdu ama pişman değilim" cevabını verdi.

İnat uğruna

Yaren Dağ, eski sevgilisiyle yaşadığı bir çatışma sonrasında inatla yarışmaya katıldığını açıklayarak, "Yarışma sonrası ilişkimizde tekrar başladı, hala birlikteyiz" dedi.

"Babam çok sertti"

Eski yarışmacı aynı zamanda babasından da bahsetti ve şunları paylaştı: "Babam çok katı bir insandı, annemizle çok çatışırdık, tuzluk olmadığı için masayı bile ters çevirebilirdi. Babamın gelmesini beklerdim ve ondan korkardım. Bazen dolaba bile saklanırdım...

Dışarıdan bakıldığında mükemmel bir aile gibiydik, ancak misafirlere hoş geldin demeyi unuttuğum için dövülürdüm. Babam, ben 19 yaşına kadar 'seni seviyorum' demedi. Babam hastalandığında ancak o zaman ne demek istediğini anladım" şeklinde konuştu.

Babasının hastaneye kaldırıldığı anı da paylaşan Dağ, "Siren seslerini duymaktan hoşlanmam, hastane önünde on gün boyunca arabada bekledik. On gün sonra telefon geldi ve ağladım, ama sonra sessizleştim. Cenaze töreninde ise donup kaldım, içimden bir şey atamadım" dedi.

"Yerlerde sürüklendim"

Babasının vefatının ardından kilo aldığını ve yeme bozukluğu yaşayarak sonunda ameliyat geçirdiğini anlatan Yaren Dağ, "Yediğimi kusuyordum ve bağışıklık sistemi çöktü" dedi.

Ayrıca, bir akrabası tarafından iftiraya uğradığını ve dışarıda yanlış bir kelime kullanmak nedeniyle dayak yediğini anlattı. "O günü asla unutamam, beni yerlere sürükledi ve zorla götürmeye çalıştı. Arabaların önüne atladım ve bir kadın beni kurtardı, kimse yardım etmedi. Annem, ablamın destek olduğunu düşünerek onlarla da teması kesti, görüşmedim" şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

Editör: Funda Işık