Geçtiğimiz günlerde sahnede şort ve ceket giydiği görüntüleriyle gündeme gelen Mahsun Kırmızıgül, bu olayın ardından büyük tepki almıştı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kırmızıgül, konser görüntüleri nedeniyle izleyicilerinden özür diledi. Bu görüntüler sonrasında Kırmızıgül hakkında "Seyircisine saygısı yok" yorumları yapılmıştı.

"SEYİRCİ GERİ ÇIKMAM İÇİN ORTALIĞI YIKTI"

Mahsun Kırmızıgül, Avrupa turnesine başlamış olmasının yanı sıra, sosyal medyada gündeme gelen olaylar hakkında açıklamada bulunma gereği hissetti. Ünlü türkücü yaşanan bu olaylarla ilgili şunları söyledi: "Konserin ardından, arka kapıdan çıkarken dinleyiciler beklenmedik bir şekilde beni geri dönmeye zorladılar. Son dakikada ceketimi giyip sahneye dönmek zorunda kaldım ve giydiğim kıyafetten ötürü dinleyicilerden özür dilemek durumunda kaldım. Sanat hayatım boyunca saygısızlık yapmadım."

mahsun-kirmizigul-bodrum-daki-konserinde-ceket-altina-sort-giydi-9928

sahneye-sortla-ciktigi-icin-linc-edilen-mahsun-16321154_9041_m


 

'İDDİA EDİYORUM BENİM KADAR...'

Mahsun Kırmızıgül, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi: "Sosyal medyada yaklaşık bir ay önce sahnede şort giymemle ilgili eleştiriler şu anda gündemde. Olay şöyle gelişti: Bodrum Günay sahnesinde program sona erdiğinde sahneden indim ve üstümdeki sahne kostümünü günlük kıyafetlerimle değiştirdim. Yaklaşık 8-10 dakika sonra kulisin arka kapısından çıkarken, mekanı tıklım tıklım dolduran sevgili dinleyicilerim, bir daha sahneye çıkmam için adeta ortalığı yıktılar. Seyircilerin beni tekrar sahneye çağırdığını duyar duymaz, son anda bir ceket giyerek tekrar sahneye çıkmak zorunda kaldım. Kıyafetim nedeniyle dinleyicilerden özür diledim. Şunu bilmenizi istiyorum: Sanat hayatım boyunca, dinleyenlerime, beni seven canlarıma bir kez bile saygısızlık yapmadım. İddia ediyorum ki bu alemde dinleyicilerine daha saygılı bir sanatçı bulunmuyor. Bunu böyle bilmenizi istiyorum."

Kaynak: MYNET