Colorado'lu 35 yaşındaki Andrew Adam Blackman ve 32 yaşındaki Dassman Fadil, bir çift çalıntı Lamborghini'yi güney Wyoming üzerinden kaçırmaya teşebbüs ederken yakalandı. Şu anda ağır hırsızlık suçlamalarıyla karşı karşıya bulunuyorlar.

ABD'deki toplam değerleri 550.000 doların üzerinde olan yüksek performanslı araçlar, Utah'tan alındı ​​ve 260 kilometreyi bulan hızlarda kullanıldı. Dava, ağır suç düzeyindeki Carbon County Bölge Mahkemesi'ne devredildi. Adamlar, 10 yıla kadar hapis ve 10.000 dolar para cezasıyla karşı karşıya kalacak.

UTAH DIŞINA ÇIKMAMALIYDILAR

Adamların, Utah'tan kiralanan araçlardaki GPS takip cihazlarını söktükleri ve onları Wyoming üzerinden nakletmeye çalıştıkları iddia ediliyor. Olay, Wyoming Otoyol Devriyesi'nin aşırı hız yapıldığına dair ihbar almasıyla başladı. Onyx Rentals'tan çalındığı bildirilen araçların Utah'tan ayrılmalarına izin verilmedi.

Her iki adam da ağır hırsızlıkla suçlandı ve mahkeme belgeleri hikayelerindeki tutarsızlıkları vurguladı. Sırasıyla 320.000 ve 234.000 ABD Doları değerindeki arabaların, kira sözleşmesi uyarınca Utah'tan ayrılmaması gerekiyordu.

Kaynak: HABER MERKEZİ