Hollanda takımından ve taraftarından dostluk mesajı: 'Bozkurt' işaretiyle Ankara havası oynadılar! Hollanda takımından ve taraftarından dostluk mesajı: 'Bozkurt' işaretiyle Ankara havası oynadılar!

Tayland'ın doğusundaki bir endüstri parkındaki kimyasal depolama tankında çıkan büyük yangın sonrasında bir kişi öldü, dört kişi de yaralandı. Sabah saatlerinde ihbar edilen yangın, altı saatten fazla bir süre sonra kontrol altına alınabildi. Rayong eyaletinin halkla ilişkiler departmanına göre; itfaiye çalışanları, alevleri tamamen söndürmeyi 10 saatten fazla bir sürede başarabildi. Bakanlık, yaklaşık 400 işçi ve bölge sakininin geçici bir barınağa tahliye edildiğini söyledi.

Tayland'ın doğusundaki Rayong eyaletindeki bir sanayi bölgesindeki gaz depolama tanklarında meydana gelen patlamanın ardından siyah duman yükseliyor, 9 Mayıs 2024 Perşembe. Gaz depolama tanklarında çıkan büyük yangının ardından en az bir kişi öldü ve çok sayıda kişi yaralandı. . (AP aracılığıyla Tayland Yangın ve Kurtarma)

ŞİRKET TAZMİNAT ÖDEYECEK

Yetkililer, 2.500 metreküp depolama kapasitesine sahip tankın, petrokimya ürünleri için ticari bir liman ve depolama terminali işleten Mab Ta Phut Tank Terminali şirketine ait olduğunu söyledi. Tankın, benzin harmanlamada yaygın olarak kullanılan kimyasalların bir karışımı olan Piroliz benzini içerdiğini söylediler. Şirket, yaptığı açıklamada, yangının nedenini araştırdığını ve benzer olayların tekrar yaşanmasını engellemek için önlemler uygulayacağını söyledi. Ayrıca yangın sebebiyle zarar gören insanlara tazminat ödeneceğini açıkladı.

Muhabir: MÜNEVVER BEYZA MORGİL