Ülkemizde bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Kim Min-Jae, sarı-lacivertlilerde yaptığı çıkışla Napoli'ye transfer olmuştu. Çizme'de de performansıyla sınıfı geçen başarılı savunmacının yeni adresi dünya devi Bayern Münih olmuştu. Burada beklentilerin altında kalan Kim Min-Jae yeniden eski takımında forma giyecek.

KIM MIN-JAE, NAPOLI'YE DÖNÜYOR

Bundesliga'da Bayern Münih forması giyen Kim Min-Jae'nin kırmızılılarda kariyeri kısa sürdü. Geçtiğimiz sezon başında Bavyera ekibinde transfer olan yıldız stoper yeniden Napoli'ye dönüyor. Alman basınında yer alan habere göre; Napoli, Kim Min-Jae'nin transferi konusunda Bayern Münih ile el sıkıştı. Bayern'in 50 milyon euro bedelle kadrosuna kattığı Kim Min-Jae için Napoli'nin ödeyeceği bonservis bedeli hakkında herhangi bir bilgi verilmedi.

3+1 YILLIK İMZA ATACAK

Kim Min-Jae için çıkan haberin detaylarında oyuncu ve Napoli ile yapılan anlaşmanın detayları da açıklandı. Buna göre; Kim Min-Jae 1 sezonu kulüp tarafından opsiyonlu olmak üzere Napoli'ye toplam 4 yıllık imza atacak. Transferin en geç önümüzdeki hafta sal gününe kadar açıklanacağı bilgisine de yer verildi.

Editör: Bedirhan Altundağ