Trendyol Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'da geride kalan sezonun sonuna doğru büyük bir form düşüklüğü yaşayan ve taraftarın tepkisini üzerine çeken Kerem Aktürkoğlu'nun geleceği hakkında nasıl bir karar vereceği merak ediliyordu. Uzun süredir yurtdışında oynama isteğini açıkça dile getiren milli oyuncu için menajerinden dikkat çeken bir açıklama yaptı.

KEREM AKTÜRKOĞLU, MOSKOVA YOLCUSU

A Milli Takım'ın ve Galatasaray'ın yıldız kanat oyuncusu Kerem Aktürkoğlu için beklenen son kapıya dayandı. Takımdan ayrılacağı yönünde sinyaller veren 26 yaşındaki oyuncu, Rusya'ya gitmeye hazırlanıyor. Kerem'in menajeri William D'Avila, Rus basınına yaptığı açıklamada, transfer konusunda Spartak Moskova ile görüştüklerini ve iki kulübün anlaşmaya vardığını duyurdu.

KİŞİSEL ŞARTLARDA ANLAŞMA HENÜZ SAĞLANAMADI

William D'Avila, Spartak Moskova ile Galatasaray'ın anlaşmasına rağmen Kerem'in kişisel şartlarında henüz Rus kulübü ile anlaşmaya varamadıklarını da sözlerine ekledi. Ancak bazı Rus kaynakları, bu transferin bu hafta içerisinde kesin olarak bitebileceğini manşetlerine taşıdı.

GALATASARAY RAKAMLARI

Kerem Aktürkoğlu, kaptanı olduğu Galatasaray'da tüm kulvarlarda 174 resmi maça çıktı. 1.73 boyundaki milli oyuncu, bu mücadelelerde 44 gol ve 39 asist üretmeyi başardı.

Editör: Bedirhan Altundağ