Ölüm cezasına itiraz etme hakkından vazgeçen bir Teksaslı adam, 16 yıldan uzun bir süre önce 3 aylık oğlunu öldürdüğü için enjeksiyonla idam edildi. 38 yaşındaki Travis Mullis'in, Huntsville Eyalet Hapishanesi'nde enjeksiyondan sonra öldüğü açıklandı.

CİNSEL SALDIRI!

Ocak 2008'de 3 aylık oğlu Alijah'ı arabayla ezerek öldürdüğü için mahkum edilmişti. Ancak iğrenç olay bununla da sınırlı kalmadı. 3 aylık çocuğuna cinsel saldırıda bulunmaya başladı. Bebek ağlayınca onu önce boğmaya çalıştı sonra da defalarca kafasına vurdu. Son olarak arabayla üzerinden geçti. Talihsiz miniğin cesedini yol kenarına fırlattı.

PİŞMAN DEĞİLİM

Mullis infaz öncesi, "Yasal adımları hızlandırmak için gerekli adımları attım. Bu kararımdan pişman değilim. Oğlumun hayatını alma kararından pişmanım" dedi. Oğlunun annesinden ve ailesinden özür diledi.

POLİSE TESLİM OLDU

Yetkililer, o zamanlar 21 yaşında olan ve Brazoria County'de yaşayan Mullis'in kız arkadaşıyla kavga ettikten sonra oğluyla birlikte yakınlardaki Galveston'a gittiğini söyledi. Mullis arabasını park etti ve iğrenç saldırılarını cinayetle noktaladı. Mullis eyaletten kaçtı ancak daha sonra Philadelphia'da polise teslim olduktan sonra tutuklandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ