Cleveland Browns oyun kurucusu Deshaun Watson, aşil tendonundan sakatlandı. Browns taraftarları ise onun gidişine üzülmüyor. Cleveland'daki tribünlerde taraftarlar maç öncesi tanıtımlarda Watson'ı yuhaladı.

TARAFTARI SUÇLADILAR

Ardından sakatlığı nedeniyle yere yığıldıktan sonra tezahürat yaptılar. Maçtan sonra, defans oyuncusu Myles Garrett da dahil olmak üzere Browns futbolcuları, taraftarları tepkileri nedeniyle suçladı.

YUHALAMAK YANLIŞ

Garrett, "Taraftarların tepkisini duymak gerçekten zordu. Sakatlanan ister bir rakip olsun, ister içimizden biri, yuhalayamayız... Sahada acı çeken adamları yuhalayamayız, özellikle de tedavi için dışarıya çıkarılırken" dedi.

20'DEN FAZLA KADIN!

Watson, 2022'de 20'den fazla kadına yönelik cinsel saldırı ve cinsel suistimal iddialarının ardından takıma katılmıştı. Davacılarla anlaşmalar yaparak suçlamalardan kurtuldu. Browns Kulübü tüm yaşananlara rağmen Watson'a 230 milyon dolarlık tarihi bir sözleşme verdi.

LEBRON: YAPMAYIN

Cleveland Cavaliers ile NBA şampiyonluğu kazanan Los Angeles Lakers'ın yıldızı LeBron James bile sosyal medyada tartışmaya katıldı. James, "Sakatlık yaşayan herhangi birini yuhalamak... Bir de kendi oyuncunuzu... Bunu yapmayın" dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ