ABD'li ünlü model Kendall Jenner, şu sıralar İtalya'da tatil yapıyor. Como Gölü kıyısındaki bir otelde doğanın ve manzaranın tadını çıkaran Kendall, yeşil-beyaz çizgili pijamalarıyla yatakta poz verdi. Rahatlığı her halinden belli olan Kendall Jenner'ın iç çamaşırı giymemeyi tercih ettiği görüldü.

Sizi nasıl bir gün bekliyor? 7 Ekim günlük burç yorumları Sizi nasıl bir gün bekliyor? 7 Ekim günlük burç yorumları

Göbeğini açıp, yüzünü yastıklara gömen Kendall Jenner'ın bu pozlarına 5 milyona yakın beğeni geldi.

İtalyan şıklığı uzaya taşınıyor! Ay podyumunda yürüyecekler İtalyan şıklığı uzaya taşınıyor! Ay podyumunda yürüyecekler

Bir takipçisi Kendall'a, "Tahtakurusu salgını sırasında bu şekilde çarşaflar içinde yuvarlanmak çılgınca" derken, bir başkası, "Bu, yatağınızdaki uzun bacaklı bir örümceğe benziyor." diyerek ilginç bir yorumda bulundu.

ÇEKİMLER İÇİN İTALYA'DA

Porto Rikolu şarkıcı Bad Bunny ile aşk yaşayan Kendall Jenner, sevgilisiyle birlikte İtalyan moda devi Gucci'nin tanıtım yüüz olmuştu. Ünlü çift, markanın çekimleri için İtalya'nın yolunu tutmuştu. Gucci'nin Savoy ve GG Supreme koleksiyonlarından giyinen ikili, tanıtım çekimleri için havaalanında poz vermişti.

Kardashianlar ailesinin en genç üyelerinden olan Kendall Jenner, realite TV şovuyla ünlense de modellik kariyeriyle şöhretinin zirvesine kavuştu. Güzel model, Victoria's Secret defilesinin aranan yüzlerinden ve günümüzün en ünlü süper modellerinden biri.

Kaynak: ELİF KIZILÇAY