Bir sosyal medya kullanıcısının geçtiğimiz haftalarda ortaya attığı "Selena aldatıldı" iddiası, yıllar önce Selena dizisinde birlikte rol alan oyuncu Sinem Kobal'ın aldatıldığı şeklinde yoğun spekülasyonlara neden olmuştu.



Kenan İmirzalıoğlu- Sinem Kobal çifti önceki gece Nişantaşı'nda görüntülendi.Kenan İmirzalıoğlu, eşi Sinem Kobal'ı aldattığına dair ortalarda dolaşan iddiaları yalanlayarak şunları söyledi: "Siz bunu ciddiye almadınız değil mi? Biz çünkü umursamadık.


O yüzden insanların hafızasını kirletmeye gerek yok. Bir deli kuyuya taş atıyor, biz o kuyuya inmeyiz ama arkadaşlar.



O haber nerden çıktı bilen var mı? Bilmediğimiz bir insanın bir iddiasını nasıl dikkate alırız ki? Biz bununla nasıl baş edeceğiz? İşin aslını siz biliyorsunuz. Buna rağmen bize sormayın.

Sosyal medyadaki bir paylaşımla başlayan 'Kenan İmirzalıoğlu'nun Sinem Kobal'ı aldattığı iddiası', geçtiğimiz hafta hızla yayılmıştı. İddianın sahibi hesap, "Selena aldatıldın, haber doğru" yazan paylaşıma "Söyleyeceklerine inanma, sete gidiyorum diyerek aldatmış, doğru" açıklamasını yaparak gündeme bomba gibi düşmüştü.

Sosyal medyada hızla yayılan paylaşım, kısa sürede TT (Twitter gündemi) olurken; iddiaları yalanlayan oyuncu çift, evliliklerinde sorun yaşamadıklarını belirterek, “Tamamen saçmalık” şeklinde açıklama yapmıştı.

Kaynak: haber merkezi