Uzun yıllardır atv ekranlarında izleyiciyle buluşan Kim Milyoner Olmak İster’de sunucu değişikliği yaşandığı iddia edildi. Geçen günlerde hayata veda eden Kenan Işık'ın sunumuyla başlayan yarışmayı 5 yıldır Kenan İmirzalıoğlu sunuyordu. İmirzalıoğlu, 5 Ekim 2019’dan bu yana sunucu koltuğunda oturduğu yarışmadan ayrıldı. Mehmet Üstündağ'ın iddiasına göre yarışmanın yeni sunucusu ise Oktay Kaynarca olacak. 

Oktay Kaynarca Dan Belediyelere Sitem H42679 Ec448

FATİH ALTAYLI İTİRAF ETMİŞTİ

Tiyatro kariyerinin yanı sıra Kim 500 Milyar İster yarışmasıyla bütünleşen ve 10 yıldır verdiği yaşam mücadelesini 28 Temmuz'da kaybeden Kenan Işık geçen günlerde son yolculuğuna uğurlandı. Gazeteci Fatih Altaylı programında usta oyuncu Kenan Işık'ı anarken bir itirafla da şaşırttı. Kenan Işık'ı çok uzun yıllardır tanıdığını söyleyen Altaylı 'Beraber iş yaptığım çok önemli, çok değerli, pamuk gibi bir insandı.

Haberturk Ten Ayrilan Fatih Altayli Secim Gecesi Ekrana Cikarilmadim

BANA TEKLİF GELMİŞTİ

Ben onu ilk tanıdığımda İstanbul Şehir Tiyatroları'nın başındaydı. Sonrasında beraber program yaptık. Şöyle hatta o da 'Kim 500 Milyar İster?' programıydı. Kanal D'de yayınlanacaktı. O zamanki yapımcısı bana sunar mısın demişti ama daha sonra biz bunu Kenan Işık'ın sunmasının çok daha iyi olacağını söylemiştik. Hakikaten de öyle oldu.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: DEMET SAROVA