Deli Yürek, Acı Hayat, Ezel, Karadayı gibi Türk televizyon tarihinin efsane dizilerinde rol alan, 6 yıl önce Fatih Sultan Mehmet'in hayatını anlatan Mehmed: Bir Cihan Fatihi dizisiyle ara veren Kenan İmirzalıoğlu ekran orucunu bozuyor. 

T25 Ailedeki Tek Yakisikli O 897

SEVENLERİ ÖZLEDİ

Son olarak 2019 yılında çekilen Alef dizisinde rol alan oyuncunun geçen aylarda yapımını TMC Film'in üstlendiği, senaryosunu Nilgün Öneş, Kurt Cebe Turgul ve Yavuz Turgul'un birlikte kaleme aldığı ve genel yönetmenliğini Yavuz Turgul'un yapacağı 'Ayrılık da Sevdaya Dahil' dizisinde başrolde olacağı gündeme gelmişti. Ancak dizinin başrolü için İbrahim Çelikkol'la anlaşıldı. 

YARIŞMADAN AYRILACAK MI?

Kenan İmirzalıoğlu'na bu kez de 'İşgal Günlerinde Aşk' dizisinden teklif geldi. Ay Yapım’ın NOW için hazırlıklarını sürdürdükleri dizinin 2025 yılında ekranda olması bekleniyor. İmirzalıoğlu kabul ederse Ekrem Binbaşı’ya hayat verecek.

Uzun yıllardır atv ekranlarında izleyiciyle buluşan Kim Milyoner Olmak İster’de sunuculuk yapan İmirzalıoğlu'nun yarışmayla yollarını ayıdığı geçen günlerde gündeme gelmişti. Ancak konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. 

Muhabir: LİLA OKYANUS