Türkiye'de Instagram engeli devam ederken her kesimden tepkiler de yükselmeyedevam ediyor. Ünlü isimlerin büyük çoğunluğu platformun açılması için paylaşımlar yaparken, en son TRT1'in sevilen dizisi Gönül Dağı'nda rol alan Gülsim Ali günlerdir akıbeti merak edilen Instagram yasağına dair yorumuyla sosyal medyada gündem olmuştu.

640Xauto-40

SÖZLERİ TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Oyuncu engel kararı ile ilgili; 'Ben Instagram detoksu yapan bir insan olduğum için.. Daha önce haberlerim çıkmıştı mesela bu gerçek haberdi! Yani seviyorum uzaklaşmayı ve sakin kalmayı. O yüzden dinlenmek güzel hepimiz için bence bir dinleneceğiz.' demişti.

640Xauto 1-10

SERT SÖZLERLE ELEŞTİRDİ

Sözleri tepki çeken Gülsim Ali'ye gazeteci Kenan Erçetingöz de kayıtsız kalamadı. Erçetingöz sosyal medya hesabından Gülsim Ali'nin yorumunu paylaşarak, 'Oyuncuymuş! Nerede oynamış bilmiyorum! Gülsüm Ali'miş adı! Bu tip 'embesil' tiplerin, 'karaktersiz' açıklamaları dünyadan bir haber olduklarını gösteriyor! Instagram kapanmasını detox-botox olarak gösteren 'yalaka' tiplerin özgürlüklerin kısıtlanmasından haberleri yok! Yazık!' ifadelerini kullandı.

Erçetingöz sonrasında ise yargıtayın hakaret saymadığı kelimeleri paylaştı kendisinin Gülsim Ali'ye hakaret etmediğini belirtti. 

Muhabir: LİLA OKYANUS