K.Çekmece Metin Oktay Stadı’nda oynanan maçta etkili bir oyun ortaya koyan konuk Feriköy her iki yarıda bulduğu gollerle sahadan 5-1 galip ayrılarak hazır bir görüntü ortaya koydu. K.Çekmecespor ise yoğun bir taraftar desteğine rağmen rakibine karşılık veremedi.

Maça etkili başlayan konuk ekip 21. Dakikada Recep Akkemik’in attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarının skorunu belirleyen gol yine konuk ekipten geldi. Kırmızı beyazlılar 37. Dakikada Tolga’nın attığı golle soyunma odasına 2-0 önde gitti.

İkinci yarıda da etkili bir Feriköy izledik. Misafir takım 52. Dakikada Metehan’la skoru 3-0 yaptı. 62. Dakikada Feriköy skoru 4-0’a getiren taraf oldu. K.Çekmecespor bu golden sonra oyunda dengeyi kurarak oyunu rakip sahaya yıktı. Yeşil beyazlılar 73. Dakikada Sefa Turan’ın attığı golle farkı üçe indirdi: 1-4. Bu golden sonra baskısını daha da arttıran yeşil beyazlıların attığı bir gol de ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Maçta son sözü Feriköy söyledi. Kırmızı beyazlılara farkı getiren diğer golü de 82. Dakikada Sinan attı: 1-5. 

İskender KORDU

Editör: Ayşe Tunalı