K.Çekmece Metin Oktay Stadı’nda yapılan açılıştan önce yönetim kurulu ve taraftarlar K.Çekmece İstasyon Meydanı’nda toplanarak meşalelerle ve tezahüratlar eşliğinde stada kadar geldi. 
Sezonu 3.Lig parolasıyla açan yeşil beyazlılar K.Çekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’nin de hazır bulunduğu bir törenle kurban keserek dualar eşliğinde yeni sezonu açtı. Açılışta altyapı sporcuları da hazır bulunurken törende bir konuşma yapan K.Çekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi taraftarlardan yeni sezonda tribünleri doldurarak takımlarına her zaman destek olmalarını istedi. Hoşgeldiniz konuşması yapan Çebi K.Çekmece’de 42 amatör ve 1 profesyonel takım olduğunu belirterek K.Çekmece ilçesinin sporda her branşta önemli başarılara imza attığını, bununla da büyük bir gurur duyduğunu söyledi. K.Çekmece ilçesinin ismini taşıyan K.Çekmecespor’un da hak ettiği yerlere geleceğine inandığını ifade eden Çebi “K.Çekmece ilçesinde kulüplerimizin elde ettiği başarılar ve şampiyonluklardan dolayı çok mutlu oluyorum. Sporu seven birisiyim. K.Çekmece sadece spor kenti değil en centilmen, en ahlaklı sporcuların olduğu bir kent olarak anılmasını da arzu ediyorum. Taraftarlarımızdan da yeni sezonda tribünleri doldurmalarını ve sonuna kadar takımlarının arkasında olmalarını istiyorum.” İfadesini kullandı. 
Açılışta bir konuşma da Küçükçekmecespor Kulüp Başkanı Rasim Yüksel yaptı. Yüksel taraftarlardan takımlarının arkasında olmalarını isteyerek birlik ve beraberlik içerisinde takımı hedefe taşıyacaklarını söyledi. Yüksel “K.Çekmecespor’u layık olduğu yere taşımak için buradayız. K.Çekmece halkından bize sahip çıkmalarını istiyoruz. Bu takım çok iyi yerlere gelecek. Sizlerin desteğine çok ihtiyacımız var. Şampiyon Küçükçekmece.” İfadesini kullandı. 
Açılış töreninde konuşmaların ardından K.Çekmecespor yönetimi K.Çekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’ye kulübe verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi verildi. Çebi açılışta hem A takım sporcularıyla hem de altyapı sporcularıyla ayrı ayrı fotoğraflar çektirerek açılış töreninin ardından yapılan gösteri maçını da protokolden yöneticilerle birlikte izledi. Taraftarlar da tribünde yaptıkları görsel şovlarla açılışa büyük renk kattı. ONUR ÇAĞLAR

Kaynak: ONUR ÇAĞLAR