Broward Şerif Ofisi Özel Mağdurlar Birimi'nden dedektifler; 3 yaşındaki bir çocuğu, annesinin arabasını kaçırdıktan sonra kaldırımda bırakan bir adamı gösteren video paylaştı. Araştırmacılar, anne ve 3 yaşındaki kızının başka bir araçla kazaya karıştığını söyledi.

DIŞARI ÇIKINCA DİREKSİYONA ATLADI

Anne, diğer sürücüyle bilgi alışverişinde bulunmak için arabasından çıktığında, memurlar, kimliği belirsiz bir adamın arabasına atladığını ve kadının kızıyla birlikte uzaklaşmaya başladığını söyledi.

ANNE ARABAYLA BİRLİKTE SÜRÜKLENDİ
Müfettişler, annenin aracının ön yolcu kapısını tutup, kızının arabada olduğunu söyleyerek şüpheliye bağırdığını söyledi. Dedektifler, adam arabayı sürerken annenin yere düşmeden önce sürüklendiğini söyledi.

GÜVENLİK KAMERASINA YAKALANDI

Soruşturmacılar tarafından ele geçirilen güvenlik kamerası görüntülerinde, adamın daha sonra kızı bir kaldırımda bıraktığı görülüyor. Başka bir videoda adamın arabayı terk ettiği görülüyor. Adam aynı zamanda Family Dollar mağazasında kurbanın kredi kartını kullanırken güvenlik kameralarına yakalandı. Şahsı tanıyan herkesin Emniyet güçlerine ulaşması istendi.

Kaynak: HABER MERKEZİ