Meksika'da bir Amerikalı ve iki Avustralyalının aniden ortadan kaybolduğu bölgede üç ceset bulundu. Eyalet savcılığının daha önce yaptığı duyuruya göre, Amerikalı Jack Carter Rhoad (30), Avustralyalı kardeşler Callum Robinson (33) ve Jake Robinson (30) en son 27 Nisan'da görüldü.

Geçen hafta sonu planladıkları konaklama yerine gelmediler. Müfettişler, üçlüyü ararken bir çukura atılmış üç ceset buldu. Yetkililer cesetlerin kayıp adamlara ait olup olmadığını doğrulamadı. Ancak iddialara göre cesetler aranan şahıslara ait...

66 yaşındaki demans hastası kadına tecavüz etti 66 yaşındaki demans hastası kadına tecavüz etti

KAMUYA AÇIKLAYAMIYORUZ

Açıklamada, müfettişlerin ek kanıt bulmak için cesetlerin bulunduğu engebeli bölgede arama yapmaya devam ettiği belirtildi. Cesetler; ABD-Meksika sınırının güneyinde,  Baja California'daki engebeli bir yamaç bölgesinde bulundu. Olay yerinde çekilen videoda, kurtarıcıların cesetlerin bulunduğu çukura girmek için halatlar taktıkları görülüyor.

Bölge polis tarafından kordon altına alınırken, denizde bir donanma botu da görüldü. Bu bölge, kayıp şahısların çadırlarının ve yanmış kamyonetinin bulunduğu yere çok yakındı. Eyalet Başsavcısı Maria Elena Andrade Ramirez, "Kamuya açıklayamadığımız pek çok önemli bilgi var" dedi. Olayla ilgili 3 kişi tutuklandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ