Teknesini öz çocukları için yüzen bir korku evine çevirdi! Teknesini öz çocukları için yüzen bir korku evine çevirdi!

21 yaşındaki Teksaslı üniversite öğrencisinin mart ayında kaybolduğu bir apartman dairesinin yakınında insan kalıntıları bulundu. Corpus Christi belediye çalışanlarından biri, rutin bakım yaparken 40 metre derinliğindeki bir kuyuda kalıntıları gördü ve yetkililere haber verdi. Corpus Christi'deki Texas A&M Üniversitesi'nde okurken yakınlardaki kampüs konutlarında yaşayan Caleb Harris, 4 Mart'ta bir Uber siparişi almaya gittikten sonra ortadan kayboldu.

ATIK SU KUYUSU BOŞALTILDI

Polis, atık su toplama tesisindeki kuyudan kalıntıların çıkarılması için kentin itfaiye teşkilatından yardım istedi. Acil müdahale ekiplerinin aşağıya inip kalıntıları alabilmesi için kuyunun boşaltıldığı ve toplanan kemiklerin adli tıp ofisine gönderildiği bildirildi. Emniyet güçleri, ikinci sınıf öğrencisinin kaybolmasından kısa bir süre sonra bölgenin daha önce arandığını söyledi. Polis Departmanı sözcüsü, "Bütün bu bölge defalarca aranmıştı. Bulduğumuz kalıntılara bakılırsa bunun bir cinayet olduğunu söylemek zor. Oraya nasıl girdiğini araştırıyoruz" dedi. Talihsiz genci kuyuya kazara düşmüş olabileceği belirtildi.

SÜRÜCÜ DAĞITIMA DEVAM ETTİ

Cesedin ileri derecede çürümesi nedeniyle, adli tıp kurumu şu anda bir kimlik belirleyemedi. Kalıntılar, DNA analizi için Kuzey Teksas Üniversitesi İnsan Kimlik Belirleme Merkezi'ne (UNTCHI) gönderildi. Ancak uzmanlar bu kişinin Caleb Harris olduğunu düşünüyor. Uber şirketi ise People dergisine yaptığı açıklamada, yemek dağıtımının herhangi bir olay yaşanmadan tamamlandığını ve sürücünün daha sonra dağıtım yapmaya devam ettiğini söyledi.

Muhabir: Tamer Ayeri