Polis, yaptığı açıklamada ABD Massachusetts'te kaybolan 4 yaşındaki bir kız çocuğunun komşusunun havuzunda ölü bulunduğunu duyurdu. Otizm hastası olan ve ismi sadece Eva olarak belirtilen minik kızın, ilk olarak Sutton'da kaybolduğu bildirilmişti. Yetkililer, saatler sonra artık kayıp kişi olarak değerlendirilmediğini ve öldüğünü duyurdu.

BASINA KONUŞMAYACAĞIZ

Emniyet güçleri, kızın ailesine saygılarından dolayı basına konuşmayacaklarını ve kamera karşısında röportaj vermeyeceklerini belirtti. Gazetecileri, Worcester County Bölge Savcısı Joe Early'nin ofisini aramaya yönlendirdiler. Sutton Polis Departmanı, 4 yaşında bir kız çocuğunun kaybolduğuna dair 911 çağrısı aldı.

HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Kısa bir süre sonra kız, komşusunun havuzunda tepkisiz halde bulundu. Oraya düştüğü düşünülüyor. Acil servis personeli; onu Worcester'daki UMass Memorial Tıp Merkezi'ne götürdü. Burada öldüğü açıklandı. Polis, arama çalışmalarının ilk saatlerinde kızın tarifini kamuoyuyla paylaşarak halktan da yardım istemişti.

ARTIK YARDIM İSTEMİYORUZ!

Daha sonra, "Yayınladığımız kayıp kızla ilgili olarak artık ne yazık ki yardım istemiyoruz. Hayatını kaybetti. Bu gönderiyi paylaşan, ilgilenen ve bilgi sunan herkese teşekkür ederiz. Yakınlarının ve sevenlerinin kalp ağrısını hafifletmek için söyleyebileceğimiz hiçbir söz yok. İnanılmaz derecede üzgünüz" mesajı yayınlandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ