Galatasaray’da iç bilgilerin sızdırılması ve karaborsa skandalları gündemdeki yerini korurken TRT Spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, takımın gündemini değerlendirdi.

Bilet skandalına değinen Çilingiroğlu;  "Galatasaray o bilet hadisesini kolay kolay kapatamaz. Çünkü yöneticilerden gelen açıklamalar kimseyi tatmin etmedi. Divan Kurulu toplanacakmış, orada neler olacağını bilemeyeceğiz. Çünkü basına kapatacaklar. Bence bundan sonraki gelecek Başkan Faruk Süren, Mehmet Cansun ya da Adnan Polat gibi açıklayıcı olmalı. Kamuoyu ve kendi taraftarına hesap vermeli. Bu iddialar Galatasaray'ı küçük düşürmez. Sporun beşiği Galatasaray'dır ama yönetimindeki kişiler daha kaliteli insanlardan oluşmalı." dedi. 

Adnan Polat Aa 1760936

"ADNAN POLAT'I KÜFÜR EDEREK GÖNDERDİLER"

Adnan Polat'ten örnek veren Kaya Çilingiroğlu sözlerine; "Dursun Özbek 3 senedir Bankalar Birliği'nden çıkacağını söylüyordu. Ben de çıkamayacağını defalarca kez anlattım. Haydi şimdi çık. Borç rekoru kırıyorsun, hala transfer yapıyorsun. Kemerburgaz'ın her gün önünden geçiyorum, hiçbir ilerleme yok. Dursun Özbek'in Riva rezaletini söylemiyorum bile. Florya'da Galatasaray aynı senaryonun içerisine girecek. Koca Galatasaray Riva'dan apartman dairesi satıp gelir elde eder mi, Galatasaray bu mudur? O Riva'ya 30-35 senedir imar alınamadı, Adnan Polat geldi, Riva'ya 2010'da imar çıkarttı. Üstüne stadı yaptı. Adamı küfür ederek gönderdiler. İbra etmediler, mahkeme kararı bozdu. Onu Divan Kurulu'nda söylemediler bile. Bu yüzden Galatasaray'a yakışan bir başkan ve yönetim gerekiyor." şekilinde devam etti. 

Dursun Ozbek Secimin Artik Onemi Kalmamistir Vhdo

"KENDİLERİNİ BİR ŞEY ZANNEDİYORLAR, YÜRÜYÜŞLERİ DEĞİŞİYOR"

Çilingiroğlu ayrıca; "Daha düne kadar bizimle fotoğraf çektirmek isteyen adamlar Galatasaray'da yönetime girince kendilerini bir şey zannediyorlar. Yürüyüşleri değişiyor. Seni orada var eden Galatasaray. Gelip geçicisin. Galatasaray markası her zaman Avrupa'da ve Türkiye'de var." ifadelerini kullandı.

Kaynak: DEMET SAROVA