Hülya Avşar, YouTube'da yayınlanan programında İşte Benim Stilim, Doya Doya Moda gibi yapımlarla adından sık sık söz ettiren Kemal Doğulu'yu konuk etti. Avşar' Kemal Doğulu'yla cinsel yönlimiyle ilgili konuştu ve 'Partner seçimini anlayamadım. Hepimiz seni eşcinsel olarak biliyoruz. Sonuçta sen hanımlarla da beraber olduğunu söylüyorsun, olabilir...' ifadelerini kullandı. 

ÇOK SİNİRLENDİ

Kemal Doğulu bu sözlere 'Ben hiçbir zaman öyleyim ya da böyleyim demedim. Ben cinsiyetçi değilim' deyince Avşar da  'Kerimcan hoş geldin...' dedi.  Kerimcan Durmaz'a benzetilmeye  sinirlenen Doğulu ise 'Hayır. Lütfen, Allah aşkına! Midem bulandı ismini bile duyunca...' şeklinde tepki gösterdi.

KARDEŞİNİ ANLATTI

Öte yandan Doğulu, yıllardır küs olduğu kardeşinin üye olduğu 'tarikat' hakkında konuştu. Kemal Doğulu, Avşar'ın 'Senin kardeşinin tarikatlarla bir bağlantısı mı var?' sorusuna 'Artık kendisi de açık açık söylediği için rahat söylüyorum, evet Bektaşi Kadir...' yanıtını verdi ve 'Bektaşi aslında tarikatlar karşıtı bir tarikat. Bu bildiğiniz cübbelilerden değil, bunların kendi seremonileri var. Bilim, irfan, güzel olsun her şey kafasında insanlar...' dedi.

Muhabir: ÖZNUR DEMİRBEY