Kemerburgaz Şehit Osman Yumuk Sahası’nda oynanan maç karşılıklı gollerle 1-1 beraberlikle sonuçlanırken zorlu düelloda puanlar karşılıklı olarak paylaşıldı. Kavacıkspor 1-0 üstünlüğü yakaladığı maçın uzatma dakikalarında 3 puanı koruyamadı. Son sözü ev sahibi ekip söyledi. 


MAÇTAN DAKİKALAR


Dk. 3) Sağdan kullanılan serbest atışta top savunma tarafından dışarı çıkarıldı. Yeniden doldurulan topa arka direkt yönünde koşusunu yapan kaptan Burak Gür'ün vuruşunda top ağlarla buluştu: 1-0.
Dk. 6) Sağ kanattan gelişen ev sahibi takım atağında Kahraman'ın yaptığı ortaya Selman'ın etkili vuruşundan kaleye yönelen top üst direkten auta çıktı.
Dk.25) Göktürk Sarayspor takımı rakip kaleyi tam cepheden gören bir noktadan serbest atış kazandı. Topun başına geçen Gani'nin sert şutunda top yandan auta çıktı.
Dk. 27) Kavacıkspor adına sol taraftan kullanılan serbest atıştan gelen topa arka kale direği yönünde müsait durumda iken Berkant ve Adem Sim dokunamadılar.


Dk.38) Doğukan'ın topa elle müdahalesi sonrasında kazanılan atışta ev sahibi takım adına bir kez daha Gani ile kullanılan atışta top bu kez sol direk yanından auta çıktı.
Dk.45+1) Kavacıkspor adına kullanılan serbest atışta ceza alanı arka direk yönüne koşusunu yapan Adem Sim'in vuruşunda top ağlarla buluştu ancak hakem ofsayt gerekçesi ile golü iptal etti. Bu esnada Kavacıkspor kanadından yoğun itirazlar geldi.
Dk.45+3) Kavacıkspor'un ani gelişen atağında Kaptan Burak Gür bir anda kendini unutturup ceza alanına koşu yapan Berkant'ı topla buluşturdu. Kaleci Erkan ile karşı karşıya geldiği anda vuruşunu yaptığı esnada yerde kalınca bu pozisyona da penaltı itirazları geldi.
Dk.51) Beraberlik için ataklarını sıklaştıran Göktürk Sarayspor takımında yine sağdan iyi kaçan Kaptan Kahraman'ın yaptığı ortaya Furkan'ın kafa vuruşunda top yandan auta çıktı.
Dk.63) Kavackspor atağında ceza alanı içinde Berkant savunma tarafından itildi. Bu harekete de Kavacıkspor takımı penaltı itirazında bulundu.
Dk.77) Kavacıkspor takımından Uğur gördüğü ikinci kartın ardından çıkan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Dk.85) Ev Sahibi takım atağında Enes'in sol kanattan yaptığı ortaya Gani'nin gelişine sert vuruşunda top yandan auta çıktı.
Dk. 90+4)  Göktürk Sarayspor takımı beklediği golü bu dakikada buldu. Soldan ceza alanına giren Ahmet Can Bayraktar  sağ köşeye sert falsolu bir vuruşla kaydetti golle maçın skorunu ilan etti: 1-1.


Golün ardından Kavackspor Teknik Sorumlusu Murat Yılmaz müsabakayı Yöneten Yasin Kılıç tarafından Kırmızı Karta oyun dışına gönderildi.
Karşılaşmanın ardından her iki kanattan da müsabaka hakemine yönelik eleştiriler vardı.

Muhabir: İSKENDER KORDU