İnanılmaz kariyeri ve solo başarılarıyla tanınan, şu anda 76 yaşında olan Stevie Nicks, 1900'lerin son dönemlerine damgasını vurmuş kadın bir solistti. Rolling Stone'a röportaj veren Stevie, yıllar önce ünlü şarkıcı Katy Perry ile yaptığı sohbetten bahsetti. Katy, yıllar içinde çok sayıda hit şarkı yayınladı. Stevie, ikilinin sektörde fırtına gibi esen kadın sanatçılardan bahsettikleri sırada Katy'nin kendisine "rakipleri" olup olmadığını sorduğunu hatırladı.

İNTERNETTE YOKUM

Stevie Nicks, "Yaklaşık 10 yıl önce Katy Perry bana tüm kadın şarkıcıların internetteki hayranlarından ve ne kadar zalim olduklarından bahsediyordu, Ben de, 'İnternette olmadığım için bilemem' dedim" açıklamasını yaptı.

RAKİP DEĞİL ARKADAŞ

Stevie daha sonra Katy'ye, diğer kadın sanatçıları rakip olarak görmeyi bırakması için "internetten çık" dediğini belirtti. Katy Perry ona, "Rakiplerin kimlerdi?" diye sordu. Stevie, "Katy, benim rakibim yok. Arkadaşlarım var. Tanıdığım diğer tüm kadın şarkıcılar arkadaşım. Kimse yarışmıyor. İnternetten çık ve senin de rakibin olmayacak" karşılığını verdi.

ÇOK FAZLA YILDIZ

Stevie, Katy'nin herhangi bir kadın sanatçının adını söyleyip söylemediğini hatırlamasa da, bu konuşmanın yapıldığı dönemde Lady Gaga, Beyonce, Rihanna ve Taylor Swift gibi sanatçılar da Katy ile birlikte büyük bir üne sahipti.

Kaynak: HABER MERKEZİ