Olay, saat 01.00 civarında İstanbul'un Kartal ilçesine bağlı Cevizli Mahallesi'nde bulunan Hacılar Caddesi'nde meydana geldi. İddialara göre, henüz kimlikleri belirlenemeyen bir grup genç, kendi mahallelerinde toplanarak bir şeyler yemek yiyip içiyorlardı. Mahalle sakinlerinden alınan bilgilere göre, isimleri ve araç plakaları tespit edilemeyen başka bir genç grubu, siyah bir araçla gelerek sohbet eden bu gençlere silahlı bir saldırı düzenledi.

Çatışma sonrasında, gençlerden ikisi ayağından, diğeri ise karnından yaralandı. Silahı kullanan kişiler olay yerinden hızla kaçtılar. Bu sırada yerde kanlar içinde yatan gençleri gören çevre sakinleri hemen sağlık ekipleri ve polis birimlerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı gençleri Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'ne sevk etti. Polis ve olay yeri inceleme ekipleri ise olayın yaşandığı sokağı güvenlik şeridiyle çevirerek, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı.

"Aklımın ucundan geçti"

Olayı gördüğünü söyleyen mahalle sakinlerinden Mustafa Demir, "Balkonda oturuyordum. Arka mahalleden bağırma sesleri geldi. Aklımın ucundan geçti bir şey olacak diye, internet kafenin orada vurmaya çalıştı, vuramadı. Sonra kahvenin önünde vurdular" dedi.

iha

Editör: Eray Erginbaş