Teksas'ta karısının ilişki yaşadığı adamı kaçırmaya ve öldürmeye teşebbüs eden adam, kendisine ihanet eden eşiyle birlikte tutuklandı. Güvenliğinden endişe ettiği için isminin açıklanmasını istemediğini ifade eden mağdur, iki kez vuruldu. Şu anda iyileşme aşamasında...

EVLİLİĞİ BİTİRDİ

Mahkeme kayıtlarına göre; 35 yaşındaki Hana Ahmad Alolaimi ve 48 yaşındaki Omar Mahmoud Bishtawi, ağırlaştırılmış saldırı ve ağırlaştırılmış kaçırma girişimi suçlamasıyla yargılanıyor. Hana ve mağdur, ilişkileri başladığında başkalarıyla evliydi. Kurbanın karısı ilişkiyi öğrendiğinde evliliği bitirdi.

ARABAYA ÇAĞIRDI

Mahkeme belgelerine göre; Alolaimi ve Bishtawi daha sonra kurbanı kaçırıp öldürmek için komplo kurdu. Alışveriş yapmak için bir dükkana giden kurbanın aracının yanına Hana Ahmad Alolaimi park etti. Onu kendi aracına davet etti. Daha sonra kocası arabanın arkasından çıkarak üzerine saldırdı. Kafasına silah dayadı.

3 AY ÖNCE BİTTİ

Kurban kaçmaya çalıştığında Bishtawi onu iki kez vurdu, bunlardan biri uyluk bölgesindendi... Mahkeme belgelerine göre, kurban zamanında hastaneye götürülmeseydi uyluk yarasından ölebilirdi. Mağdur, üç ay önce ilişkiyi sonlandırdığını çünkü ilişkinin toksik hale geldiğini söyledi.

Muhabir: Eray Erginbaş