Avustralya'da yetkililer; 40 yaşındaki Doktor David Hogbin'in, Cooktown'da kaybolduğu yerden 3.2 kilometre uzakta bir tuzlu su timsahını öldürüldüğünü doğruladı. Hayvanın içinde insan kalıntıları bulundu.


BİR ANDA SUYA DÜŞTÜ


Bu kalıntılar Hogbin'e aitti. Üç küçük çocuklarıyla birlikte karavan gezisine çıkan çift, yürüyüş parkurunun bir bölümünün çökmesiyle suya düştü. Her şey 30 saniye içinde gerçekleşti. Doktor suya düştü. Bu sırada karısı onu kurtarmaya çalışırken o da aşağıya kaydı.


ELİNİ VE HAYATI BIRAKTI!


Karısı Jane'in elini bırakan David, onu kenara doğru itti. Bu sırada erkek bir tuzlu su timsahı ona yönelerek katletti. Bayan Hogbin, "David o kadar çok insanın hayatına dokundu ki... Harika bir koca, baba, oğul, kardeş, arkadaş ve doktoru kaybettik. Dave, kriz zamanlarında etrafınızda bulabileceğiniz en sakinleştirici kişiydi" dedi.


KARISI ÇOCUKLARINA DÖNDÜ


Doktorun ailesi, "O korkunç anda aldığı cesur karar, karısının hayatını kurtardı ve oğullarına geri dönebilmesini sağladı" açıklamasını yaptı. Bayan Hogbin, "Beni kurtardı... Son yaptığı şey beni de kendisiyle birlikte çekmemek oldu" yorumunu yaptı.

Muhabir: MÜNEVVER BEYZA MORGİL