Kardashian Ailesi uzun yıllardır Sean "Diddy" Combs'a hayrandı. Ünlü rapçinin düzenlediği partilere katıldıkları için gurur duyuyorlardı. Ancak Diddy'ye açılan davaların ardından aile üyeleri ifade vermekten korkuyor. Bu sebeple konuyla ilgili kimse artık konuşmuyor.

PANİK HALİNDELER

In Touch'a özel olarak konuşan bir kaynak, ünlü kardeşler Kim Kardashian, Kourtney Kardashian, Khloe Kardashian, Kendall Jenner ve Kylie Jenner'ın da aralarında bulunduğu aile hakkında, "Şu anda panik halindeler" dedi.

DAHİL MİYDİLER?

Kaynak; rapçinin seks işçileriyle cinsel ilişkiye girdiği iddia edilen, dikkatlice organize ettiği etkinliklere atıfta bulunarak, "Diddy ile birlikte parti yapmalarıyla övündükleri tüm bu yıllar, elbette herkesin onların bir şekilde bu sapık etkinliklere dahil olduklarını düşünmesine yol açtı" diye ekledi.

BİZ ERKEN ÇIKTIK!

In Touch kaynağına göre; Kardashian'lar, sapık etkinliklere dahil olmadıklarında ısrar ediyor. Partilerden erken saatlerde ayrıldıklarını belirtiyorlar" yorumunu yaptı. Bu partilerde reşit olmayan kişilere karşı da cinsel suçlar işlendiği konuşuluyor. Aralarında ünlülerin de bulunduğu söyleniyor. Justin Bieber da bunlardan biri...

Muhabir: Öznur Demirbey