ABD Sahil Güvenlik ekiplerine göre; bir tekne kaptanına yıldırım çarpması sonucu aile gezisi korkunç bir hal aldı. Florida açıklarına sürüklenen tekneye müdahale edildi.

Torununu güneşin altındaki araçta bıraktı: Sonra da tutuklandı! Torununu güneşin altındaki araçta bıraktı: Sonra da tutuklandı!

7 kişi kurtarıldı. Aile ve kaptan, ABD Sahil Güvenlik İstasyonu Port Canaveral'ın kurtarma müdahale botuna bindirilerek güvenli bir bölgeye götürüldü. Burada kaptana müdahalede bulunuldu. Talihsiz adamın yaralarının boyutu henüz bilinmiyor. Alınan bilgilere göre tedavisine devam ediliyor.

HAVA KOŞULLARINI DİKKATE ALIN

Sahil Güvenlik ekipleri, "Yaz mevsimine yaklaştığımız şu günlerde, lütfen denize açılmadan önce ve sudayken hava durumunu izlediğinizden emin olun! Gerekiyorsa hiç denize çıkmayın veya sudaysanız hemen geri dönün. Risk almanıza hiç gerek yok çünkü hiçbir şey hayatınızdan daha önemli değil.

Bu tarz olaylar ne yazık ki sıklıkla yaşanabiliyor" açıklamasında bulundu. Kurtarılan aile üyeleri ise hızlı davranmaları sebebiyle sahil güvenlik ekiplerine teşekkür etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ