Güzelcespor deplasmanda 1-0 yenik duruma düştüğü maçın ikinci yarısında 3-1 öne geçti. Beylikdüzü Kuzeyin Kaplanları son 12 dakikada 3 gol birden bularak mucize bir şekilde 4-3 kazandı. Maçı izlemeye gelen sporseverler hem futbola doydu hem de tarihi bir 90 dakikaya tanıklık etti. Maçın sonunda her iki takım da sahadan kolkola çıkarak büyük bir örnek tablosuna imza attı. İki takımın teknik direktörleri sahadan birbirlerine sarılarak çıktı. 


Kavaklı Hasan Doğan Stadı tarihi 90 dakikalarından birine tanıklık etti. Maça ev sahibi etkili başladı. Günün iyi isimlerinden Eyüp Akın 8. Dakikada attığı golle Beylikdüzü Kuzeyin Kaplanları’nı 1-0 öne taşıyan isim oldu.

Güzelcespor bu gole 37. Dakikada kaptanı Abdullah Kadakal’la yanıt verince skora denge geldi: 1-1.

Bu gol aynı zamanda ilk yarının skoru oldu. İkinci yarıya Güzelce etkili başladı. Sarı siyahlılar 54. Dakikada İslam Mohamed’in golüyle 2-1 öne geçti. Beylikdüzü Kuzeyin Kaplanları kendine gelemeden 60’ta bir kez daha sahneye çıkan İslam Mohamed skoru deplasmanda 3-1’e getiren isim oldu.

Güzelce arka arkaya bulduğu gollerden sonra rehavete kapılınca cezayı Beylikdüzü Kuzeyin Kaplanları kesti. 78. Dakikada bir kez daha sahneye çıkan Eyüp Akın mükemmel bir vuruşla kendisinin ve takımının ikinci golünü Güzelce filelerine gönderince maça büyük bir hareket ve heyecan geldi.

85’te bu kez sahneye Ömer Faruk Yücealtay çıkarak skoru 3-3’e getiren isim oldu. Golden sonra sahada tansiyon iyice yükselirken Beylikdüzü Kuzeyin Kaplanları uzatma bölümünde dördüncü golü bulmak için yüklendikçe yüklendi.

90+5. Dakikada sahneye çıkan Emre Çelebi ev sahibi ekip adına skoru belirleyen isim oldu: 4-3. Maçın son düdüğüyle birlikte Beylikdüzü Kuzeyin Kaplanları oyuncuları galibiyet sevinicini tribündeki taraftarlarıyla birlikte paylaştı.

Güzelcesporlu idareciler ve teknik heyet ise rakip oyuncuları, teknik heyeti ve idarecileri tebrik ederek 3 puan için kutladı. Güzelcesporlu teknik heyet ve yöneticilerin 3-1’den alınan 4-3’lük yenilgiye rağmen sükunetini koruyarak rakiplerini tebrik etmesi ve centilmence kutlaması skorun da önüne geçti. 

Muhabir: İSKENDER KORDU