ABD'de kan donduran olay! Polisler ABD'nin  Westfield eyaletindeki 18 dönümlük seri katilin çiftliğine baskın düzenledi. Baskın sonucu polisler yaklaşık 10.000 parça insan kalıntısı ortaya çıkardı. Bunların çoğu, 1980'lerde ve 90'larda kaçırıp öldürdüğü genç oğlanların ve genç erkeklerin ezilmiş ve yanmış iskelet parçalarıydı. 

Herb Baumeister'in  polisten kaçarken intihar etmesinden yaklaşık 30 yıl sonra yetkililer hâlâ kalıntıları inceliyor ve kurbanların kimliklerini tespit ediyor.

Hamilton İlçe Savcısı geçen ay, Herb Baumeister'in Fox Hollow Çiftliği'nde 1996 yılında bulunan insan kalıntılarının, 1993 yılında kaybolan Jeffrey A. Jones'a ait olduğunun kesin olarak belirlendiğini duyurdu.

Jones, son altı ay içinde adli tıp tarafından kimliği tespit edilen üçüncü kurbandı. Yetkililer ondan önce, Ağustos 1993'te kaybolduğunda 27 yaşında olan Allen Livingston'u ve 1996'da ortadan kaybolduğunda 34 yaşında olan Manuel Resendez'i teşhis etmişti.

49 yaşında olan Baumeister, hakkında tutuklama emri çıkarılmasının ardından 1996 yılında Ontario, Kanada'ya kaçtı ve kendini vurarak öldürdü.

Muhabir: ERAYCAN ERGİNBAŞ