ABD Akron'da meydana gelen silahlı saldırıda en az bir kişi öldü, 26 kişi de yaralandı. Akron Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; olayda 27 yaşında bir adam hayatını kaybetti.

News 5 Cleveland'a göre; olayla ilgili hiçbir şüpheli henüz gözaltında değil. Polis memurları, ateş açıldığını ve çok sayıda kişinin 911'i aradığını belirtti. Kısa süre sonra çok sayıda kurban yerel hastanelere gitmeye başladı. Yaralıların durumlarıyla ilgili net bilgiler henüz açıklanmadı. Akron Polisi'ne göre; olay yerinde bir ateşli silah ve birkaç düzine kovan ele geçirildi.

TAM BİR BELİRSİZLİK HAKİM

Bilgi sahibi olan herkesin Emniyet güçlerine haber vermesi istendi. Saldırıyı kim veya kimlerin neden gerçekleştirdiği henüz belli değil. Aynı zamanda olayın sebebinin ne olduğu da bilinmiyor.

Adeta olağanüstü hal ilan edilmiş durumda. Bütün polisler, delil toplamaya ve bilgilere ulaşmaya çalışıyor. Yakınlarda yaşayanların mecbur kalmadıkları sürece evlerinden çıkmamaları istendi. İhbarda bulunmak isteyenlerin de kimliklerini belirtmesine gerek olmadığı kaydedildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ