Kocasının kahvesine çamaşır suyu koyduğunu itiraf eden ABD'li Melody Felicano Johnson, üç yıl denetimli serbestlik cezasına çarptırıldı. 39 yaşındaki kadının avukatı, müvekkilinin daha önce kocası Roby Johnson'ın kahvesine iki kez aşırı miktarda çamaşır suyu koyduğunu itiraf ettiğini söylemişti.

Yargıç Javier Chon-Lopez, artık görüşmediği kocasının onun hapse girmesini istemediğini belirten beyanını gerekçe göstererek, akıl sağlığı tedavisinin yanı sıra üç yıl denetimli serbestlik cezası verdi.

ÖLÜMÜNDEN PARA KAZANACAKTI

250.000 dolarlık kefaletini ödeyemediği için yaklaşık bir yıldır hapiste olan kadının yakın zamanda Filipinler'de bir ev satın aldığı ortaya çıktı. Savcılar, cani kadının kaçma riski bulunduğu için yüksek bir kefalet talep etmişti. Mahkeme belgelerine göre; Roby Johnson, kahvesine bir şey konduğundan şüphelendikten sonra test aletleri satın aldı. Ayrıca eve gizli kameralar kurdu.

Hem test sonuçları hem de kamera görüntüleri, çamaşır sulu kahveleri belgeledi! Melody ve kocası olay sırasında birlikte yaşıyor olsalar da boşanma sürecindeydiler. Müfettişler, kadının hayat sigortasından para almak için böyle bir şey yaptığını iddia etmişti.

Kaynak: HABER MERKEZİ