İzmir'de gerçekleşen korkunç cinayetle ilgili iddianamede Saparmurat Hallyev'in yer aldığı belirtiliyor. Hallyev'in Gulkamar Hanymova ile kızları Leyla Geldiyarova ve Lachyn Geldiyarova ile kızlardan birinin erkek arkadaşı Ruslan Kerimov'u öldürüp cesetlerini 121 parçaya ayırdığı ortaya çıktı. İzmir 3. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilen iddianamede, Hallyev'e "Tasarlayarak canavarca hisle veya eziyet çektirerek 3 kadına karşı kasten öldürme" ve "Tasarlayarak canavarca hisle veya eziyet çektirerek kasten öldürme" suçlamalarıyla 4 kez ağırlaştırılmış müebbet cezası isteniyor.

Hepsiyle ayrı ayrı önce kahvaltı yapıp sonra katletmiş! Bir evde 4 ceset... 'Derin dondurucu' vahşetinde istenen ceza belli oldu

CASUS PROGRAM YÜKLEDİM

İddianameye göre, Hallyev sevgilisi Gulkamar'ı tehdit ederek casus program yükledi ve onu izledi. Ardından, olay tarihinde ve 2 ay öncesinde Gulkamar'ın erkeklerle görüştüğünü iddia etti. 13 Haziran'da olayı gerçekleştiren Hallyev, önce Ruslan Kerimov'u baltayla öldürdüğünü, sonra Gulkamar'ı boğarak ve sırtından bıçaklayarak öldürdüğünü ifade etti. Daha sonra, Gulkamar'ın kızı Lachyn'i ve diğer kızı Leyla'yı da öldürdüğünü ve cesetlerini parçalara ayırarak derin dondurucuya koyduğunu anlattı.

Kaynak: HABER MERKEZİ-AA