Güney Carolinalı bir adam, 4 Temmuz partisinde havai fişeklerle "gösteriş" yapmaya çalıştıktan sonra hayatını kaybetti. Dorchester İlçe Şerif Ofisi memurları, saat 22.23'te Summerville'deki bir mahalle partisine vardıklarında, yolda yatan ve başından ağır yaralanmış bir adamla karşılaştı.

SEBEBİNİ SÖYLEDİLER

Görgü tanıkları; dedektiflere, yaralanmaların havai fişek kazasından kaynaklandığını söyledi. Adli tabip daha sonra 41 yaşındaki kurban Allen Ray McGrew'un başının üstünde büyük bir havai fişek yaktığını söyledi.

CİHAZ ANİDEN PATLADI

Tanıklar, soruşturmacılara adamın büyük bir silindir şapka taktığını ve yakmadan önce havai fişeği şapkanın üstüne koyduğunu söyledi. Cihaz patladı ve "büyük baş yaralanmalarına" neden oldu.

DURDURMAYA ÇALIŞTILAR

Şerif ofisinden gelen bir rapora göre; kurbanın eşi, memurlara kocasının mahalle partisinde "gösteriş yapmak" için kafasına havai fişek koyduğuna inandığını söyledi. Aile üyeleri onu durdurmaya çalıştı. Ancak havai fişek patladı ve McGrew yere yığıldı. Dorchester County Şerif Ofisi ve Dorchester County Adli Tıp Ofisi olayı halen araştırıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ