Layla Bennett'in mucizelere inanmaktan başka seçeneği yok çünkü kendisine de "mucize" gözüyle bakılıyor. Florida'da yaşayan genç kız, bir araçtan açılan ateş sonucu başından vurulmasının ardından zorluklara meydan okumaya devam ediyor. 18 yaşındaki genç kız yaklaşık bir ay yoğun bakımda kaldı ve entübe edildi. Birden fazla ameliyat geçirdi.

ŞANSI DÜŞÜK DEDİLER

Layla, Nisan ayında Scott Drive'da bir araçtan ateş açılması sırasında vurulan iki gençten biriydi. Diğer kurban sadece sıyrık aldı. O geceden sadece birkaç anı hatırladığını söylüyor. Saldırı, Layla'nın doğum gününden ve lise mezuniyetinden haftalar önce gerçekleşti. Layla'nın annesi, doktorların kızının şansının düşük olduğunu söylediğini belirtti.

SAVAŞÇI PRENSES

Layla'nın günleri fizik tedavi ve konuşma terapisiyle doluydu. Kelimeleri hatırlama ve sağ tarafındaki hareket kabiliyetini kazanma üzerinde çalışıyor. Ancak, evde bastonuyla yürümeye başladı. Yeni lakabı ise "Savaşçı Prenses". Annesi, her gün bu ismin hakkını verdiğini söylüyor.

ÇIKARMAYA ÇALIŞACAKLAR

Kurşun hala Layla'nın kafasında. Annesi, önümüzdeki ay en az bir ameliyat daha geçireceğini söylüyor. Cerrahlar onu çıkarabilirse, çıkaracak. Genç kız ameliyattan sonra terapiye odaklanacağını ve diplomasını almak için son derslerini tamamlayacağını söyledi.
 

Kaynak: HABER MERKEZİ