Yeşilçam'ın ünlü ismi Kadir İnanır, 24 Mart sabahı evinde aniden hastalanarak hastaneye kaldırılmış ve uzun süre yoğun bakımda kalmıştı. Şu anda tedavisi hastanede devam eden İnanır'ın sağlık durumu hakkında hayat arkadaşı Jülide Kural'dan yeni bir açıklama geldi. Kural, İnanır’ın tedavi sürecinin olumlu gelişmeler yaşadığını, ancak zaman zaman enfeksiyon nedeniyle zorluklar da çekildiğini belirtti.



Kural, İnanır'ın Karadeniz’in gücünü ve yaşam tutkusunu kalbinde taşıdığını vurgulayarak, iyileşme sürecinin hızlanması için Koç Üniversitesi Hastanesi'nde daha yoğun bir fizik tedavi programına geçildiğini açıkladı.

Yeşilçam'ın efsanesi Kadir İnanır yeniden yoğun bakımda! Hayat arkadaşı Jülide  Kural'dan açıklama geldi

Jülide Kural, açıklamasında, “Kadir İnanır'ın tedavi sürecini Koç Üniversitesi Hastanesi'nde sürdürüyoruz. Doktorlarımızın önerisiyle fizik tedavi programını genişletme kararı aldık. Bu kararın iyileşme sürecine olumlu etkide bulunacağını umuyoruz,” dedi. Ayrıca, “Kadir’in sağlığıyla ilgili yayımlanan yalan haberlere itibar etmemenizi rica ediyorum. Gerçek bilgilere yalnızca doktorlarımız ve ben aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Mücadelemiz devam ediyor” şeklinde konuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ