Fatih Harbiye dizisindeki arkadaşlıkları zamanla aşka dönüşen ve 2016 yılında evlenene Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu'nun sık sık boşanacakları iddia edilirkn geçen günlerde çiftten bebek haberi gelmişti. Uzun süredir herhangi bir projede yer almayan Neslihan Atagül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hamile olduğunu duyurmuştu.

Atagül, karnını tutarak verdiği poza 'Bir süre daha bu ‘mutluluğumuzu’ mahrem tutmak isterdik. Hakkımız da buydu açıkçası... Velhasılkelam; biz mutluyuz, memnunuz ve iyiyiz.' notunu düşmüştü. Ancak çiftin cephesinden kötü bir haber geldi. 

Askin Pusulasi Nin Cekimleri Basladi 1707122295 755 Large

DAVA AÇMAYA HAZIRLANIYORLAR

Kadir Doğulu'nun ortaklarıyla beraber kurduğu Alim Yapım battı. Son olarak Alperen Duymaz, Engin Öztürk ve Büşra Develi’nin başrol oynadığı 'Aşkın Pusulası' dizisini çeken ve çalışanların ücreterini ödeyemen şirket ofisi tamamen boşaltırarak, 3 aylık maaşlarını ödeedikleri çalışanlarının da çıkışlarını verdi. Birsen Altuntaş'ın iddiasına göre, mağdur olan dizi, hem de ofis çalışanlar alacak davası açmaya hazırlanıyor.

Kapak 5Kbz Cover

'10'LU YAŞLARDAN BERİ BABA OLMAK İSTİYORUM'

Öte yandan baba lmaya hazırlanan Kadir Doğlu önceki yıllarda çocuk düşüncesi için; Çocuğu kim istemez ki o işin bize kalıp kalmadığıyla ilgileniyorum. Çocuklar anne-baba aracı kullanarak dünyaya gelir der Halil Cibran; “Çocuk emanettir, anne-baba ‘ben yaptım’ kibrine kapılmasın”der. Bunu tayin eden anne ve baba değil. Ben 10’lu yaşlardan beri baba olmayı çok istiyorum. Neslihan da çok sıcak ama ikimizin de bu dünyada yapmak istediği şeyler var. Onları tamamladıktan sonra belki. Bu iş bir an bir dönem meselesi bence. ikimiz de sağlıklıyız çok şükür o yüzden bir derdimiz yok.' demişti. 

Kaynak: DEMET SAROVA