Bir fast food dükkanı çalışanı ile müşteri arasında çıkan kavga, çalışanın vurularak öldürülmesiyle sonuçlandı. Yetkililer, ölümcül silahlı saldırının Memphis'teki bir restoranda gerçekleştiğini söyledi. Memurlar, Park Avenue'daki silahlı saldırıya müdahale etti. Yetkililer, olay yerine gelen polis memurlarının en az bir kurşun yarası almış bir kadın mağdurla karşılaştığını ve onu hastaneye kaldırdığını belirtti.

TARTIŞMANIN NEDENİ BELİRSİZ

Daha sonra kadının hayatını kaybettiği duyuruldu. Polisin yaptığı ön incelemede; mağdurun işyerinde çalıştığı sırada bir kadının SUV aracının içinde, çalışanla tartıştığı tespit edildi. İkilinin neden tartıştığı henüz bilinmiyor.

HAVA ALMAK İÇİN DIŞARI ÇIKTI

Basın bülteninde "Turkuaz renkli SUV park yerinden uzaklaştı ve kurban hava almak için işyerinin dışına yürüdü. Birkaç dakika sonra bir silah sesi duyuldu ve turkuaz renkli SUV'un park yerinden hızla uzaklaştığı videoda görüldü" denildi.

HALKTAN YARDIM İSTENDİ

Kısa bir süre sonra silahlı saldırı mağduru kişi otoparkta bulundu. Polis, mağdurun adını veya yaşını açıklamadı. Memphis polisi, araçtaki bu kişiyi bulmak için halktan yardım istiyor. Bilgisi olanların Emniyet güçlerine haber vermesi istendi. Olayla ilgili henüz bir tutuklama yapılamadı.

Kaynak: HABER MERKEZİ