Kaan Kazgan, Savaş Cebeci ile yaptığı dövüş ile gündemde. Savaş Cebeci'ye sosyal medya hesabından meydan okuyan profesyonel MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan, ünlü spor eğitmenine karşı galibiyet elde etti. Savaş Cebeci, sosyal medya hesabından açıklama yaparak, Kaan ile maç yaptıklarını ve kendisini yendiğini belirtti. Peki Kaan Kazgan kimdir, kaç kilo, kaç yaşında? İşte bu soruların cevapları haberimizde yer alıyor.

KAAN KAZGAN KİMDİR?

Kaan Kazgan, 3 Kasım 1994 tarihinde Sakarya'da dünyaya geldi. Spor hayatına ise 9 yaşında kick boks ile başladı. Ancak bir süre sonra spora ara verdi. 11 yaşına geldiğinde ise spora tekrardan geri döndü. 

Türkiye'nin en önemli MMA dövüşçülerinden Murat Kazgan'ın kardeşi olan Kaan Kazgan, 2011 yılından bu yana aktif olarak spor yapmaktadır. Profesyonel MMA dövüşçüsüdür.

SURVIVOR'A KATILDI

Kaan Kazgan, MMA dövüşçüsü olmasının yanı sıra adını Survivor yarışmasıyla da duyurmuş birisi. 2019 yılında Türkiye ve Yunanistan'ın yarıştığı Survivor programına katılmış ve adından söz ettirmiştir.

FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ

Kaan Kazgan'ın boyu 1.70'dir. Kilosu ise 56.7 olarak ölçülmüştür. Kaan Kazgan'ın 2 kez Muay Thai Türkiye Şampiyonluğu ve 1 kez MMA Türkiye Şampiyonluğu gibi unvanları bulunmaktadır. Profesyonel olarak MMA dövüşlerine çıkmaktadır.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Kaan Kazgan ile Savaş Cebeci arasında yaşanan olay sosyal medyaya damgasını vurdu. 18 Eylül Pazartesi akşama doğru sosyal medyaya düşen kavga görüntüleri dikkat çekti. Görüntülerde Kaan Kazgan'ın Savaş Cebeci'ye pes dedirttiği görüldü. Birçok sosyal medya kullanıcısı da Kaan Kazgan ile Savaş Cebeci arasında yaşananlara kayıtsız kalmadı. 

SAVAŞ CEBECİ KABUL ETTİ

Kaan Kazgan'ın paylaştığı galibiyet videosunun ardından Savaş Cebeci de durumu açıklayan kısa bir video yayınladı. Savaş Cebeci, yaşanan olay sonrasında ise Instagram hesabından bir video yayınladı. Şu ifadeleri kullandı: ''Arkadaşlar, Kaan Tuzla'ya geldi. Maç yaptık. Beni yendi. Tuzla'ya geldiği için kendisini tebrik ediyorum. Beni yendiği için kendisini tebrik ediyorum. Delikanlıca bir maç oldu. Beni yendi. Helal olsun. Maç bu. Yenmek de var yenilmek de var. Kaşımda biraz açılma var. Durum bundan ibaret. Bu mevzu da böylece kapandı. Herkese bol şanslar.''

Editör: Orhan Duman