Reality şov yıldızı Khloe Kardashian, Sean "Diddy" Combs'un "hedonistik" partilerinden birinde Justin Bieber ile karşılaştığını açıklamıştı. Bu sözler, Diddy'nin tutuklanmasının ardından tekrar akıllara geldi.

YABANCI DEĞİL

Kardashian, Diddy'ye cinsel suçlar yöneltilmeden çok önce, "Keeping Up With The Kardashians" programının eski bir bölümünde bu iddiayı dile getirmişti. Daily Mail'in haberine göre; Khloe'nin 2014 yılında "Keeping Up With The Kardashians" adlı reality şovun bir bölümünden tekrar ortaya çıkan videosu, Bieber'ın Diddy'nin meşhur partilerine yabancı olmadığını ima ediyor.

GÖRSEN BAYILIRDIN!

Khloe'nin, kız kardeşi Kourtney Kardashian'a, "İnanılmaz bir partiye katıldım. Sanırım oradaki insanların yarısı çıplaktı. Bayılırdın" dediği duyuluyor. Sonrasında Kourtney, partiye kimlerin katıldığını merak ediyor.

YORUM YAPMADI

Khloe, "Diddy. Quincy. Justin Bieber, French Montana" cevabını veriyor. Yeniden ortaya çıkan klip, Bieber'ın Diddy ile olan bağlarına dair spekülasyonların ortasında geldi. Bazıları, şarkıcının bir noktada Diddy'nin iddia edilen eylemlerinin kurbanı olabileceğini öne sürdü. Çok küçük yaşlardan beri Diddy ile arkadaş olan Bieber, tutuklama sonrasında hiçbir yorum yapmadı.

Kaynak: HABER MERKEZİ