Trendyol Süper Lig devi Fenerbahçe'nin başına geçen ve ilk günden bu yana sürekli başarı vurgusu yapan Jose Mourinho'nun hiç istemeyeceği bir gelişme meydan geldi. Portekizli çalıştırıcının yaşanan son olaydan sonra oldukça mutsuz olduğu öğrenildi.

JOSE MOURINHO'YA FERDİ KADIOĞLU DARBESİ!

Fenerbahçe'de göreve başladığından bu yana sürekli  A Milli Takım ve Fenerbahçe'nin yıldızı Ferdi Kadıoğlu'na olan hayrannlığını dile getiren Jose Mourinho'ya büyük bir darbe geldi. Neredeyse her fırsatta Ferdi'nin takımdan ayrılmasını istemediğini vurgulayan dünyaca ünlü teknik adamın istediği olmadı. 25 yaşındaki oyuncunun takımdan ayrılmak için Ada'ya uçması Jose Mourinho'nun moralini fazlasıyla bozdu.

BRIGHTON İÇİN İNGİLTERE'YE GİTTİ

Uzun süredir performansıyla dünya devlerinin dikkatlerini çeken Ferdi Kadıoğlu için beklenen son gerçek gerçekleşti. Başarılı sol bek oyuncusu, İngiltere Premier Lig ekiplerinden  Brighton & Hove Albion FC ile transfer görüşmelerini ilerletmek için Ada'ya gitti. Bu gelişmenin ardından sosyal medyada birçok Fenerbahçe taraftarı Ferdi Kadıoğlu için teşekkür paylaşımı yaptı.




 

Editör: Bedirhan Altundağ